Language: Gabberwear - Dutch Gabberwear - English Gabberwear - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons
Nike

Nike

109 tot 141 van 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

109 tot 141 van 141

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Nike, het Amerikaanse bedrijf vernoemd naar de Griekse godin van de overwinning, is met zekerheid één van de bekendste merken wereldwijd. De Swoosh, het merkteken van Nike, behoort tevens tot een van de meest herkenbare logo's ter wereld.

 

De voorloper van Nike, Blue Ribbon Sports, werd opgericht in 1962 door Bill Bowerman en Phil Knight. In 1965 verkochten ze hun schoenen vanuit een busje bij atletiekwedstijden. In 1971 maakten ze hun eerste eigen schoen en in 1974 werd het bedrijf omgedoopt tot Nike.

 

Inmiddels is Nike een miljardenbedrijf met meer dan 30.000 werknemers. Het merk heeft een ware revolutie op sportkleding teweeg gebracht. Vernieuwende technieken zoals de zool met wavelstructuur en uiteraard de Air Max technologie zijn door Nike ontwikkeld.

 

De Air Max serie is een van Nike’s bekendste en meest succesvolle modellen. Door het brede scala aan kleurencombinaties en exclusieve specials zorgen dat deze modellen populair en geliefd blijven bij de fans. De modellen worden gewaardeerd door het hoge draagcomfort en dankzij de brede collectie kan iedereen zijn eigen favoriet vinden bij Nike.