Taal: Gabberwear - Dutch Gabberwear - English Gabberwear - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons

Retourzendingen

 

1. Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u 30 dagen de tijd om deze terug te sturen. Voor deze retourzending gelden de onderstaande instructies:

A. Zorg ervoor dat alle artikelen voorzien zijn van de originele labels en/of kaartjes. Alleen ongebruikte en ongedragen artikelen worden in ontvangst genomen.

B. Gebruik de originele verpakkingsmaterialen (overdozen, schoenendozen, plastic hoezen, etc) om de artikelen aan ons terug te sturen. Gebruik dus geen eigen materialen en wees voorzichtig met het uitpakken van de zending!

Retour

 

C. U stuurt de artikelen naar:


Gabberwear.nl

James Cookstraat 31
7825 AN EMMEN

 

D. De verzendkosten van ruilingen zijn altijd voor eigen rekening.

 

2. Als het artikel beschadigd is of u hebt het verkeerde artikel ontvangen, dan kunt u dit omruilen voor het door u gewenste artikel. U dient dan binnen 14 dagen een e-mail te sturen naar info@gabberwear.nl met daarin de reden van retour, uw naam en het ordernummer. Of u belt: +31 (0)591-623810

 

3. Als u het artikel wilt omruilen voor een andere maat, neem dan ook contact met ons op. Wij reserveren vervolgens de juiste maat voor u.

 

4. Wanneer u uit dezelfde order meer dan één artikel wenst te ruilen, dan moet u alle betreffende artikelen tegelijkertijd, in één retourzending, terugsturen.

 

5. Retourzendingen geschieden altijd voor risico van de klant. Goederen die teruggestuurd worden onder rembours worden niet geaccepteerd.

 

6. Als de zending niet terug komt zoals hierboven is omschreven, heeft Gabberwear.nl het recht om het product te weigeren. Artikelen die gedragen en beschadigd zijn worden niet meer geruild.