Language: Gabberwear - Dutch Gabberwear - English Gabberwear - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons

Trainingspakken

Of ze nou draagt op feesten, tijdens het sporten of gewoon lekker thuis: op Gabberwear vind je een groot aanbod aan trainingspakken van de beste merken. Van de beroemde dubbelzijdige trainingspakken van Australian, de befaamde trainingspakken van Cavello, tot de sportieve pakken van Ben en Lonsdale. Er zit altijd wel iets voor jou bij!

Lees meer

7 artikel(en)

7 artikel(en)

Hier kan je trainingspakken voor dames en heren vinden. Van Australian hebben we veel pakken met spectaculaire prints. Sommige van deze trainingspakken zijn ook dubbelzijdig. Met deze Aussies zal je zeker een goede indruk maken.

De trainingspakken van Cavello worden niet meer gemaakt en dit kan dus de laatste kans zijn om eentje te bemachtigen, want op is in dit geval helaas ook echt op!

De trainingspakken van Ben Lee en Lonsdale zijn ideaal voor het sporten. Maar ook thuis of op feesten zal jij je helemaal thuis voelen in deze pakken.

Kortom, jouw favoriete trainingspak vind je op Gabberwear! Deze pakken van Australian en Cavello liggen hier op voorraad, dus op werkdagen voor 16.00 is de volgende dag in huis.