Language: Gabberwear - Dutch Gabberwear - English Gabberwear - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons
Lonsdale

Lonsdale

There are no products matching the selection.

Lonsdale is afgeleid van Hugh Cecil Lowther, vijfde graaf van Lonsdale. Lord Lonsdale organiseerde in 1909 het professionele boksen in Engeland, de boksers streden dan om de felbegeerde Lonsdale-gordel. In 1960 ging de eerste Lonsdale winkel open op Beak Street in Londen. Deze winkel verkocht op boksen geïnspireerde kleding en producten. De collectie van het Britse merk werd een groot succes dankzij zijn glorieuze verleden in het boksen. Een iconisch merk was geboren.

Inmiddels is Lonsdale weer helemaal terug, het assortiment blijft groeien en Lonsdale bereid zich voor de wereld te veroveren.