Taal: Gabberwear - Dutch Gabberwear - English Gabberwear - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons

Betalen
Bij Gabberwear.nl willen we dat je veilig en met plezier winkelt. Daarom gebruiken wij alleen betrouwbare betaalsystemen. Op deze pagina vindt je alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past.

De betalingsgegevens die je doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door ons worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Als bevestiging voor jouw aankoop krijgt je automatisch en altijd een orderbevestiging toegestuurd per e-mail. De factuur wordt later samen met je bestelling verzonden. Op deze orderbevestiging staat je aankoop nauwkeurig beschreven.

Ideal: ; Bij deze betaalmethode wordt de betaling direct afgehandeld tijdens het bestelproces.  De betaling vindt plaats in een beveiligde en vertrouwde betaalomgeving met je eigen bank.  Het enige wat je hiervoor nodig hebt is toegang tot internetbankieren. Deze betaalwijze wordt vaak gezien als de meest eenvoudigst en klantvriendelijkst.
(Ideal is alleen mogelijk voor betalingen binnen Nederland)

Paypal: Dit is een beveiligde online betaalservice die vooral geschikt is voor betalingen voor online shopping. Met Paypal heb je de mogelijkheid om transacties online te regelen zonder je financiële informatie te communiceren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aankopen te verrichten door enkel je e-mailadres en Paypal wachtwoord in te vullen. Een Paypalaccount aanmaken is hiervoor dus vereist.

Mastercard, VISA en American Express: Dit zijn betaalmethodes waarbij gebruikt wordt gemaakt van creditcards. Creditcardmaatschappijen dekken online betalingen en worden daarom gezien als een zeer veilige betaalmethode. Als extra controle zal worden gevraagd om de unieke CVC-code.
Deze driecijferige code kun je vinden op de achterkant van je creditcard.
In verband met fraude vanuit het buitenland controleert onze paymentprovider Multisafepay het IP-adres van de creditcardhouder met het IP-adres waarmee de bestelling geplaatst wordt. Deze twee moeten dus overeenkomen. Mocht dit problemen geven en je de bestelling niet kunnen voltooien neem dan contact op via info@gabberwear.nl  of 0591-623810 zodat we je kunnen helpen.

Banktransfer:  Bij deze betaalmethode betaal je de order op een door jouw gewenst moment.  Je kunt het totaalbedrag overmaken op het opgegeven rekeningnummer dat per e-mail is bevestigd, onder vermelding van je bestelnummer (deze is terug te vinden in je orderbevestiging).
Omdat wij werken met Multisafepay kan een betaling via overschrijving wat langer onderweg zijn. Houdt rekening met 1-3 werkdagen. Let wel, tussen het moment van bestellen en het moment dat de betaling is bijgeschreven, staat het bestelde artikel niet gereserveerd. Voor een vlotte afhandeling van uw order raden wij dan ook Ideal aan.

Fashioncheque: Ben jij de gelukkige die in bezit is van een Fashioncheque? Verzilver deze eenvoudig bij ons op de site. Vul deze niet in bij Promotiecode/Couponcode,
hier worden de actiecodes van onszelf gebruikt. Selecteer Fashioncheque als betaalwijze om vervolgens in het volgende scherm je Fashionchequecode in te voeren.
Mocht er een restbedrag overblijven kun je de betaling voltooien met een andere betaalwijze. Bij retournering van een artikel zal het bedrag worden gecrediteerd op je bankrekening en niet worden verrekend met je Fashioncheque.

Mister Cash: Deze betaalmethode is vergelijkbaar met Ideal maar dan uitsluitend voor betalingen vanuit België. Een snelle, directe betaalmethode die vanuit een zeer veilige omgeving voltooid wordt. Via de digipass, die je ook gebruikt voor online bankieren, voer je de betaling eenvoudig uit met behulp van een elektronische handtekening.

AfterPay: AfterPay voert voor Gabberwear.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Gabberwear.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €250,- Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Mocht je vragen hebben over een betaling of betaalmethode neem gerust contact op via info@gabberwear.nl  of 0591-623810 voor meer informatie of passend advies.
Voel je vrij om als klant contact op te nemen met onze paymentprovider Multisafepay via Multisafepay Contact. of 0208500500

Gabberwear.nl
Gabberwear.nl an JD Ecommerce B.V. Company
James Cookstraat 31
7825 AN EMMEN
Telefoon: +31 (0)591-623810
K.V.K.: 34270001
B.T.W. :NL817773472 B01

IBAN: NL78ABNA0434533645
BIC: ABNANL2A