Language: Gabberwear - Dutch Gabberwear - English Gabberwear - German
Vragen of hulp nodig? Bel +31 (0)591-623810, kijk bij de veelgestelde vragen of WhatsApp ons
Frenchcore

Frenchcore

25 artikel(en)

25 artikel(en)

De echte liefhebber is natuurlijk bekend met Frenchcore, de stevige en industriële substroming binnen de hardcore. Speciaal voor de liefhebbers van rauwe kicks en beats is er het merk Frenchcore.

Zoals de naam al suggereert vind Frenchcore zijn oorsprong in Frankrijk. Geïnspireerd door old school rave- en gabbermuziek van de jaren ’90 zochten diverse artiesten, waaronder Laurent Hô en Manu Le Malin hun eigen sound. Hun muziek was vaak sneller, ritmischer en duisterder dan de meeste gabber van die tijd. Of deze muziek echt Frenchcore genoemd kon worden, is onderwerp van discussie.

De echte doorbraak van wat nu Frenchcore wordt genoemd kwam met de release van het album Neurophonie van Micropoint, een duo die misschien wel beter bekend zijn als Radium en Al Core. Hun draaisets met de stevige en rauwe variant op hardcore maakte Frenchcore bekend bij het grote publiek. Sindsdien heeft de muziek niet meer aan populariteit ingeboet en kan je nog altijd nog horen op de betere feesten.

Als jij een echte liefhebber bent van deze stevige muziek dan is het kledingmerk Frenchcore echt wat voor jou. De collectie van Frenchcore bestaat uit een groot aanbod van kleding en accessoires voorzien van strakke prints en gemaakt van de beste materialen. Het merk Frenchcore wordt gemaakt door dezelfde fabrikant als 100% Hardcore en Terror, dus kwaliteit is gegarandeerd. En elk halfjaar komt er een nieuwe collectie, speciaal voor de zomer of de winter. 

Van shirts, truien, hoodies, trainingsjackets, joggingbroeken, harringtonjackets en bombers: Frenchcore heeft het allemaal — voor zowel dames als heren. Combineer deze kleding en creeer je favoriete look!

Ook kan je veel leuke Frenchcore accessoires vinden, zoals waaiers, aanstekers, sleutelhangers, armbandjes en vlaggen. Deze items zijn handig op feesten of leuk om je huis mee te versieren.

De grootste collectie Frenchcore kleding vind je natuurlijk op Gabberwear. Volg je eigen geliefde stijl en laat zien waar je voor staat: Frenchcore — Beyond The Frontier!